Agenda

Click here to download a draft agenda. Please note that the document is a draft and more details will be forthcoming.

Agenda (Draft 2/27/2014)
Agenda is subject to change.
 
Time Event Location
 
Wednesday (June 25, 2014)
4:00 p.m. – 6:00 p.m. Registration Hotel Lobby
 
Thursday (June 26, 2014)
8:00 a.m. – 5:00 p.m. Registration Conference Center Lobby
10:00 a.m. – 11:00 a.m. Welcome and Keynote (60 min) Ballroom
11:10 a.m. – 12:00 p.m. Concurrent Session 1 (50 min) Breakout Rooms
12:10 p.m. – 1:30 p.m. Lunch and Keynote (60 min) Ballroom
1:40 p.m. – 2:30 p.m. Concurrent Session 2 (50 min) Breakout Rooms
2:40 p.m. – 3:30 p.m. Concurrent Session 3 (50 min) Breakout Rooms
3:30 p.m. - 3:50 p.m. Exhibitor Break Exhibit Area
4:00 p.m. – 4:50 p.m. Concurrent Session 4 (50 min) Breakout Rooms
5:00 p.m. – 5:50 p.m. Concurrent Session 5 (50 min) Breakout Rooms
 
Thursday time: 6.15 hours
 
Friday (June 27, 2014)
7:30 a.m. – 2:00 p.m. Registration Conference Center Lobby
7:30 a.m. – 8:00 a.m. Continental Breakfast Ballroom
8:00 a.m. – 8:30 a.m. Hero Awards Presentation (30 min) Ballroom
8:40 a.m. – 9:30 a.m. Concurrent Session 6 (50 min) Breakout Rooms
9:40 a.m. – 10:30 a.m. Concurrent Session 7 (50 min) Breakout Rooms
10:40 a.m. – 11:30 a.m. Concurrent Session 8 (50 min) Breakout Rooms
11:40 a.m. – 12:30 p.m. Concurrent Session 9 (50 min) Breakout Rooms
12:30 p.m. – 2:00 p.m. Lunch and Closing Keynote (60 min) Ballroom
 
Friday time: 4.83 hours
Total instructional time: 11.00 (10.98) hours


Last Updated: April 1, 2014