Recreation & Wellness Center Basement Build-Out





Project Overview:
This project renovated unfinished basement space in the existing Recreation & Wellness Center to provide dedicated space for powerlifting and Olympic-style weightlifting. It also included expanded space for personal and small-group training, and offices for personal training and marketing staff.

Client:
Student Affairs

Targeted Timeline:

Dates are subject to change. The Construction Contact can answer any questions regarding this timeline.

Estimated Construction
Spring 2017 - Spring 2018

Board Approved Budget
$2.9 M

Square Footage
13,700

Primary Use
Student Services

Design Contact
Bradley Prater
bap0036@auburn.edu

Construction Contact
David Johnson
johnsdj@auburn.edu

Media Contact
Martha Gentry
barkemg@auburn.edu
334-844-9142