Gavin Engineering Research Laboratory Renovation


Gavin Engineering Research Laboratory Renovation

Gavin Engineering Research Laboratory Renovation


Project Overview:
The Textile Building was originally constructed in 1930 and was renamed as the Gavin Engineering Research Laboratory in 2016. This project will comprehensively renovate the existing building to provide the necessary space to relocate and consolidate research labs for the Polymer Composites Center, Additive Manufacturing, Aerospace Engineering Wind Tunnels, Nuclear Power Generation Simulation, Pulp and Paper Pilot Machine, and general research assets from the Engineering Shops and L-Building.

Client:
College Of Engineering - Samuel Ginn

Targeted Timeline:

Dates are subject to change. The Construction Contact can answer any questions regarding this timeline.
This is Progress. This is Auburn
Estimated Construction
Fall 2016 - Spring 2018

Board Approved Budget
$18 M

Square Footage
60,223

Primary Use
Research

Design Contact
Simon Yendle
spy0003@auburn.edu

Construction Contact
Steve Haney
sgh0012@auburn.edu

Media Contact
Martha Gentry
barkemg@auburn.edu
334-844-9142